Omgeving

Het vakantieparadijs "Les Quintanes" is gelegen in de landelijke gemeente Suaux, dewelke zich bevindt in de buurt van Angoulême (± 40km), Confolens (± 30km), Cognac (± 80km) en Limoges (± 60km).

In de bredere omgeving liggen de steden Périgueux (± 120km), Bordeaux (± 160km), La Rochelle (± 180km), Saint-Emilion (± 140km),...

De afstand tussen Brussel en Suaux bedraagt ongeveer 760km. Vanuit Brussel kan je ook de TGV nemen tot Angoulême.

In het departement van de "Charente" zijn uiteraard tal van mogelijkheden zoals lekker gaan eten, culturele uitstapjes, sportieve activiteiten, kastelen en tal van leuke ontdekkingen. Iedereen vindt hier, zonder twijfel, ergens wel zijn ding.

  • Enkele impressies:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

​​

 

Cognac.jpg
Confolens.jpg
Rochefoucauld.jpg

Angoulême

Wat u beslist moet zien, doen en proeven tijdens een bezoek aan Angoulême zijn: de vestingsmuren, het stripmuseum, de kathedraal, de muurschilderingen, het aperitief Pineau des Charentes, de lokale gastronomie, ...

Angouleme.jpg

Cognac

Wat u beslist moet ervaren in het land van het "Deel van de engelen" zijn de grote cognac huizen met hun prachtige wijngaarden en bijhorende proeverijen, ...

Confolens

Wat u zeker moet bezoeken om u even terug in de tijd te wanen in de geschiedenis van het Romeinse Rijk zijn de stadsmuren, het fort, oude gebouwen en charmante straatjes. Vergeet hier vooral niet een wandeling te maken over de oude brug van de rivier "Vienne".

La Rochefoucauld

Tijdens uw bezoek aan het eeuwenoude en prachtige "kasteel van La Rochefoucauld" is het mogelijk meer dan twintig ingericht kamers en een grote collectie schilderijen te bewonderen.

Uiteraard vinden zowel sportievelingen als zij die hun vrije tijd (anders) willen besteden, een ruim aanbod. Enkele mogelijkheden in de nabije omgeving:

          - adventure Park

          - dierentuin

          - fietsen & mountainbiken & wandelen (routes beschikbaar)

          - golfen

          - kajak & kano

          - karting & quad

          - vissen

          - windsurfen & zwemmen

          - ....

 

In "Les Quintanes" is een map beschikbaar met tal van inlichtingen over de mogelijkheden ter plaatse.